Gabriella Eriksson

31 mars , 2013

Ska åka till jobbet om en stund och jobba igen. Ska bli kul! Och vilket väder, hoppas de fortsätter såhär!!!!

28 mars, 2013

Mitt liv fungerar inte utan dig!

26 mars, 2013

Är hemma hos anneli och Gosar med världens sötaste kille! Ska även vara barnvakt åt honom på torsdag! längtar så mycket, ska bli så mysigt! Nu ska jag fortsätta gosa! Puss

25 mars, 2013

Party like a rockstar

24 mars, 2013

We like to sleep all day and party all night! This is how we like to live our life!

18 mars, 2013

Har jobbat i helgen och jobbar även ikväll sen är jag ledig fram till torsdag och ledig i helgen. ska bli skönt med tanke på min rygg! nej nu ska jag göra iordning mig. ha en bra dag!

15 mars, 2013

13 mars, 2013

12 mars, 2013

Idag mötte jag och min syster upp våran farfar som är på besök i Sverige! Vi gick och åt och shoppade lite :). Fick med mig träningskläder hem, så nu kan jag inte skylla bort träningen på något sett. Dags och bli fit, höhö! Fick också en bok som jag tänkte börja läsa nu när jag fått en tantperiod haha! Slänger in en bild från idag, inte den vackraste men man kan inte alltid vara sexy ;). Puss och kram

11 mars, 2013

Hej igen efter sisådär en vecka :)!
Har legat sjuk sen har jag jobbat också. I lördags jobbade jag kväll och åkte hem och lämnade bilen sen gjorde mig i ordning och drog mig till stan där jag träffade emma. Vi drog till saluhallen där även min amanda mm kom! Dansade hela natten lång och fick sen skjuts hem. Finns det något bättre än att vakna upp i sin egen säng?!
På söndagen gjorde jag inte särskilt mycket nytta hehe!

Idag har allt gått fel, det är en sån där dag då jag hatar precis allt med mig själv. Känner mig ensam mm.. Blir så less. Men som bilden säger, It´s just a bad day! 
Nej, nya tag imorgon. Godnatt!

  

4 mars, 2013

Wiiiiihio!! Idag köpte jag jackan jag suktat efter länge! Känns bara för bra :))

1 mars, 2013

Upp