Gabriella Eriksson

28 februari, 2013

Idag fyller den bästa människan i hela mitt liv år, min älskade mamma! Det finns inte ord som kan beskriva hur bra du är och hur mycket jag älskar dig! därför slutar jag här! Hoppas du haft en bra dag, jag saknar dig! GRATTIS!

27 februari, 2013

Hallå! Nu sitter jag i skolan med hanna och ska plugga inför ett svenskaprov. Fattar inte särskilt mycket men det ska väll gå bra! Efter skolan ska vi gymma också, nu går det inte att skjuta upp det mer höhö.. Men det är alltid skönt efter satte ja... Blir helt lycklig av vädret, känns nästan som vår. Vill att snön ska försvinna nu! Vill börja använda skinnjacka och grejer! Inte behöva gå runt i fula vinterjackan! Så njut av vädret! Ha en bra dag!

25 februari, 2013

Idag fyller min älskade och fina lillebror hela nio år! Herregud, vart tog tiden vägen?? Han blir så stor, min lillprins! Iallafall, nu ska han firas hela dagen lång! Puss och grattis hjärtat

24 februari, 2013

Hallå! Vaknade upp brevid min lilla pingla! Kunde inte bli bättre! Senare tvingade amanda ut mig på en promenad, så nu sitter vi helt frusna i soffan haha! Ska åka hem till min mormor senare tänkte jag, om min huvudvärk försvinner vill säga! Puss och kram

23 februari, 2013

Gokväll!
Ligger nu i sängen med min bästa Amanda. Vi skippade ute livet för att ligga hemma och mysa till film haha!  
Idag har jag byggt ihop en byrå, med hjälp dåra men nu står den uppe på mitt rum (y)! Ska fixa resten imorgon , med kläder och så. Nej nu ska vi mysa. Slänger in en bild från den bästa resan med den bästa!
Ha en bra kväll 

21 februari, 2013

18 februari, 2013

Känner mig jättetråkig, det händer inte så mycket i mitt liv just nu! va ut i lördags med mina fina vänner, hade otroligt roligt fast fick ingen sömn så sov hela söndagen hehe! Ikväll så har jag jobbat, ska nu gå och lägga mig. Har ont i huvdet (för den som bryr sig liksom)! Men har iallafall lov nu, så skönt och behövligt. nej nu ska jag ut med vovven först. Puss

13 februari, 2013

ÅÅÅÅH fick mitt körkort idag! är såååååå GLAAAAD!

8 februari, 2013

Åkte och jobbade idag kl 16 men är fortfarande kvar. Det saknades nattpersonal så då ställde jag upp och jobbade! första gången faktist, mem längtar faktist hem till sängen.. Slutar kl 07 då är det rapport sen åka hem och sova! Godnatt!

5 februari, 2013

4 februari, 2013

I fredags firade vi min fina vän som fyllde 19!! Hade en otroligt bra kväll/natt! På lördagen låg jag hemma hela kvällen och tog det lungt och på söndagen jobbade jag och ska även göra det idag! Ha en bra dag!

1 februari, 2013

Sitter nu i bilen påväg till stan! Ska skynda mig och köpa present till min fina då vi ska fira hennes födelsedag ikväll! Ska bli såå kul! :)

Upp