Gabriella Eriksson

gråt inte för en man som lämnade dig, nästa kan falla för ditt leende.

Tror jag sitter och tänker så mycket som jag gör pga att min fina älskade Oa ska begravas imorgon. Men känner ändå att mitt sett är att få skriva av mig därför tänker jag göra det. 
Att leva som singel kan väll vara det bästa som finns, att få göra exakt hur man vill, träffa vem man vill aldrig behöva anpassa sig efter någon. Ja rena drömmen. Men jag vill ändå inte ha det så, men vill ändå inte ha någon. Jag va i ett förhållande i nästan 4 år, det gick upp och ner. Mådde bra och mådde sämst. Som i dom flesta förhållande antar jag. Hade ingen över hela sommaren men träffade en kille nere i Turkiet som jag fortsatte träffa hemma, men avstånden funkade inte (för han) sen visade de sig att de inte alls var de det handlade om. Jag blev totalt lurad av den människan jag ville vara med. Rena drömkillen, min drömkille. Men alla har svagheter. Efter honom har jag tänkt om, tänker inte låta mig luras och bli kär igen. Det vill jag inte , vill inte utsätta mig för det igen. Men åh vad jag saknar att få älska och älskas av någon. Vill inte alltid leva det livet jag gör. Men ändå är det de jag vill annars hade jag inte gjort det. Men vill ha en förändring och vill ändra det med någon men kommer jag någonsin lita på någon mer? Har vart med om lite för mycket i mina år. Så.. Ja det är en fråga. Men det märker man när "mannen i sitt liv" dyker upp. Tänker inte söka efter något, utan det får komma. Och är inte meningen och låta desperat nu för det är jag verkligen inte. Men att sakna får man! Men alla snygga killar är så medvetna om att dom är de så dom bryr sig ändå inte. Eller så är som retards och inte vet hur man har ett förhållande. Men alla är inte bra på allt ;) men är lycklig med min bästis och då behövs inga killar inte (saknar dig btw) 
Jaja nog om killar och förhållande, ska börja välja och ta fram kläder tills imorgon. Sen känner jag för att lägga mig och gosa med katten i mitt liv, min lilla Mason :) ! Lyssna på musik och decka. Nu ska jag ta mer hostmedicin för att inte hosta upp mina lungor. Godnatt för mig!
Slänger upp en bild på min fina misse! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas