Gabriella Eriksson

9 december, 2012

Godmorgon! Vaknade av att mamma kom in med lilla Marcus i min säng (liten bebis)! Bättre morgongos finns inte! Är på sånt otroligt dåligt humör idag, känner för att skälla ut allt och alla! Nej usch.... Ska somna om nu och försöka vakna på bättre humör! Blir nog att åka iväg på filmkväll senare ;) hej så länge!

8 december, 2012

Skulle egentligen ut ikväll men det blir inte alltid som man tänkt sig.. Men efter 40 minuter ute och dessutom med blött hår sitter jag äntligen på bussen hem! Har känt mig allmänt nere hela dagen så blir att istället gå hem och sova! Hoppas alla andra får en bra kväll, dansa åt mig också!!

Snökaos

Happ. Det blev ingen skola för mig och hanna, tågen var inställda hela jävla morgonen! Så vi gick på stan istället och åt mat på cupido! Så från en tråkig skoldag till en mysig standag. Haha eller mysig , vädret pajade ju ganska mycket! Och det gick ingen buss hem till mig så gick hem till min fina vän emma där amanda också va, gos. Nu ligger vi och kollar en läskig film! Eller läskig och läskig.... Imorgon är skolan inställd också, så blir och vara här och gosa och hoppas bussarna börjar gå igen. Nej nu ska jag fortsätta kolla. Happ. Det blev ingen skola för mig och hanna, tågen var inställda hela jävla morgonen! Så vi gick på stan istället och åt mat på cupido! Så från en tråkig skoldag till en mysig standag. Haha eller mysig , vädret pajade ju ganska mycket! Och det gick ingen buss hem till mig så gick hem till min fina vän emma där amanda också va, gos. Nu ligger vi och kollar en läskig film! Eller läskig och läskig.... Imorgon är skolan inställd också, så blir och vara här och gosa och hoppas bussarna börjar gå igen. Nej nu ska jag fortsätta kolla. Godnatt! !

5 december, 2012

Godmorgon! Nu sitter jag på bussen på väg till skolan, tror de är en lång dag idag... Höll på och dö idag när jag gick till bussen, sjukt hög snö och iskallt. buhu... Nej nu ska jag hoppa av! Ha en bra dag

4 december, 2012

Haft världens mysigaste dag än så länge! Vaknade av min älskade misse som gosade! Sen tog jag en promenad med Zebbe men han vill knappt gå någonstans, han hoppar runt på 3 ben för han fryser haha! Nu ska jag kolla några avsnitt av vänner sen städa lite. Ha en fin dag!

Frågor

1. vill du ha tillbaka ditt ex? svar: skulle aldrig banga

2. är du singel? svar: yes!

3. har du någonsin förlorat en nära vän? svar: nej inte förlorat

4. när var senaste gången du verkligen skrattade? svar: det gjorde jag nyss

5. när något är fel, vem är den första person du vänder dig till? svar: beror helt på vad det handlar om.

6. är det någon som inte gillar dig längre pågrund av något du gjort? svar: nej det tror jag inte.

7. när var senaste gången du grät mycket? svar: det minns jag inte riktigt

8. finns det någon du vill göra allt med? svar: jajamen

9. hur många kan du berätta allt för? svar: alltså det är inte så att jag går runt och berättar allt men isåfall är det inte många alls.

10. har du någonsin sett en fallande stjärna? svar: ja!

11. har personen du senast höll handen med någon betydelse för dig? svar: ja

12. beskriv dig själv med ett ord! svar: otroligtskön (y)

13. har du något som tillhör ditt ex? svar: jaa

14. har du någonsin kramat någon av det motsatta könet? svar: men haha, ja

15. fullständigt namn? svar: gabriella elisa-bet eriksson

16. favorit låt? svar: just nu, petra marklund- händerna upp i luften

17. favorit färg? svar: har inte någon speciell favorit direkt, men svart vitt, rosa röd..

18. bästavänner? svar: amanda, emma, hanna

19. person du saknar? svar: min fina oa

20. finns det någon du hatar? svar: hatar och hatar, eller ja det finns de!

21. gråter du ofta? svar: om det händer saker inte bara annars.

22. var bor du? svar: nu bor jag i Rasbo

23. vem kramade du senast? svar: min syster tvångskrama mig haha

24. har du varit olyckligt kär? svar: ahrå..

25. vem pratade du med senast? svar: johanna och danny

26. röker du? svar: ja.

27. är du kär just nu? svar: nej inte kär direkt.. eller ja jag vet inte. kärleken är svår ;)

28. vem kan du berätta allt för? svar: min mamma, och bästavänner

29. favorit djur? svar: min lilla Mason

30. hur lång är du? svar: minns inte, men lagom haha

31. favorit film? svar: lätt alla twilight filmer!

32. är du lätt sårad? svar: Antingen blir jag ledsen eller så skiter jag i det.. Så det beror på!

33. hur mycket bryr du dig om ditt liv på skala 1-10? svar: gör som jag känner för och är inte särskilt rädd för att saker ska hända. lever hellre farligt än tråkigt. men inte så att jag inte *bryr* mig om mitt liv.

34. har mest minnen med? svar: mina bästa

35. någon människa du nyligen blivit mer *nära*? svar: jaa

36. den hetaste personen du känner? svar: haha känner bara hetingar ;)

37. en som du inte kan leva utan? svar: en var väll dumt och fråga om. men familjen (och mobilen haha)!

38. hatar eller älskar du ditt liv? svar: självklart älskar jag mitt liv men sen finns det alltid saker man hatar, eller ogillar snarare. men skulle inte vilja byta ut det ändå. eller nej nu ljög jag. skulle kanske vilja ändra lite. men äsch , yolo!

39. vem älskar du mest? svar: lite töntig fråga. måste såklart säga min familj, vänner djur.

40. om du skulle fått en önskan i livet vad hade det varit? svar: skulle inte skriva allt här men iallafall att allt ordnar upp sig och blir som jag vill ha det!

3 december, 2012

Hejsan!
Åh det känns så tråkigt och blogga när jag inte har min dator här, ska hämta den... någon dag haha! Just nu lånar jag min bpappas dator :)
Idag har jag känt mig hängig , inte orkat gjort ett skit. Legat i sängen och framför TVn bokstavligt talat hela dagen. Och nu väntar jag dessutom på min pizza, riktig tjockis! Skulle gå ut med Zebbe (hunden) idag men han vägrade för det var så kallt ute, så han sprang fort ut kissade vid huset och sprang in haha. Faktist väldigt söt!
Vaknade sjuuukt arg också, en kille som på riktigt terrar mig och hotar mig med saker. Ringer typ 27 ggr om dagen men så fort jag svarar lägger han på eller så säger han ingeting. Men tror de löste sig nu, han sa iaf att han skulle ta bort mitt nummer och så. Annars vet jag inte vad jag gör.... Bu... Men nog om honom! Nu ska jag tvinga ut vovven och mig själv dessutom på en SNABBpromenad haha.


  


Smile

2 december, 2012

Hallå där!
Första advent nu då, herregud vad fort tiden går. Tycker det är så mysigt nu när man har massa ljus tända. Satt upp julstakar, julstjärnor och utebelysning. Ser så fint ut överallt! Men sen finns det alltid något negativt till de positiva, KYLAN. Å herregud jag tror jag kommer förfrysa hela vintern. Vill inte ens gå ut, funderar på att gå i ide :). 
Men nu tänkte jag berätta lite vad jag haft för mig i helgen. I fredags åkte jag hem till min Amanda och myste. Sen fick jag gå upp tidigt på lördagen då det var dop, sen åkte jag hem till Emma där även Amanda var och sen gick vi ut. En väldigt bra helg!

        

  

1 december, 2012

Är på lille Marcus dop <3>